onsdag 4 april 2012

pictures don't need to be perfect, to be good

Sitter i min lilla värld i mitt rum just nu, har hjälpt till och städa inför imorgon, då vi får gäster på kvällen och eftersom jag slutar sent och kommer komma hem ungefär samtidigt som dom kommer passar jag på att städa idag, har även hjälp till ute i allrummet där det var varit massa byggsaker..For till mormor och morfar efter skolan, blev ingen träning för min del, kände mig inte riktigt pigg. Tänkte vila upp mig för imorgon då jag ska träna på morgonen före skolan med Johannathemasterofkladdkakekrig och Adde! Kul Kul!
Har även idag faktiskt hunnit med ut och fotat en sväng, lite vårbilder i det vackra vädret som kom där på eftermiddagen, eller ja mer mot kvällen vid solnedgången. Nu ska jag sova för att orka upp imorgon så jag hinner med bussen och fara å träna.


videkissar! något om ett vårtecken! jag äskar dom små fluffiga bollarna, dom är så mysiga och fina! Har faktiskt ett påskägg med såna sen jag var liten och samlade på dom, ska ta in någon nu också och stoppa i i ägget.där fick lite lite bilder som jag fotat idag.

2 kommentarer: