fredag 20 april 2012

Varför klättra ner när man kan klättra upp?

Har inte för allt för länge sen kommit hem från mormor och morfar där jag har varit sen efter skolan. Åkte med Malin och träna på gymmet och vi körde på hårt, antingen tränar jag bort min träningsvärk som jag har och får lite nytt eller så kommer jag få dubbelt på det jag redan har från mitt och Johannathemasterofkladdkakekrigs tuffa träningspass igår. Men det är faktiskt härligt med träningsvärk för det är ju ett bevis på att man har tränat hårt och det gillas starkt!
              
Jag vet inte riktigt hur hunden kom dit, men när Elina är borta då händer allt, vi fick den här bilden mms:ad till oss när vi hade kommit hem från att lämna lite saker till marknaden i stadsöskolan..Först och främst hundar ska inte sitta på en stol, nä bara där vart det helt fel, tror inte att jag känner igen denna vovve i alla fall. 
Nu ska jag sova natti! 

2 kommentarer:

  1. Ja, nu vet jag inte om det var det där med att hunden satt på en stol som var det mest konstiga med bilden. Jag känner igen byrackan och han brukar visserligen äta det mesta, dock inte med kniv och gaffel! Och jag vet av egen erfarenhet att han gärna slafsar och gryllar då han dricker, men då dricker han vatten, inte vin i finglas! / Helena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja asså jag känner inte riktigt någon sån här hund..han tycker ju om man men jag har aldrig sett han sitta vid bordet, vinet var som tur pappas och tallriken också, haha. Knasig är han då absolut! Men du vet han gillar faktiskt vin, helt otroligt! Jag tror de var tur att jag inte var hemma.

      Radera